Do you need any help? +420 601 096 260; +420 603 419 775

26.09.2017

Vítěz ceny TAČR 2017

Je nám velkou ctí podělit se s Vámi o novinku ze světa CleverTex. Outdoorové termoprádlo získalo ocenění TA ČR za nejlepší projekt aplikovaného výzkumu.

česká kvalita clevertex

Ve čtvrtek 21. září 2017 proběhl již čtvrtý ročník Dne Technologické agentury ČR (TA ČR), kde byly oceněny ty nejlepší projekty aplikovaného výzkumu s vysokým přínosem pro české hospodářství tak i celou společnost. Letošním mottem byl Open science : otevřený výzkum, otevřené inovace, otevřenost světu.

Oceněný projekt Termotex, jehož výstup je vysoce funkční outdoorové termoprádlo, prodávající se pod ochrannou známkou CleverTex bylo vyvinuto firmou VÚB a.s. v Ústí nad Orlicí a Technickou univerzitou v Liberci. Oblečení je ze speciálního vlákenného materiálu, je antibakteriální a má termoregulační a termoizolační účinky.

Termoprádlo využijí vědci v Antarktidě

Výrobky byly testovány v extrémně náročných podmínkách, jako např. při výstupu na Sněžku nebo ve Skalistých horách, kde obstálo bravurně. V letošním roce outdoorové termoprádlo CleverTex využijí výzkumníci na české vědecké stanici J. G. Mendela v Antarktidě.

Image 4

Oslavte s námi úspěch termoprádla se slevou 10% na našem eshopu www.clevertex.cz

Image 1

Why to choose us? 
CLEVERTEX development
We do not get behind. We are working on new research projects. Thanks to high know-how we are able to create unique textile materials.
CLEVERTEX quality
Functional textile materials require high quality manufacture. We apply well proved manufacturing process, certification and practical verification tests.
CLEVERTEX solution
Our will to anticipate new requirements is an important aspect of our work. We are ready to be the partner for unconventional and interesting textile solutions.