Do you need any help? +420 601 096 260; +420 603 419 775

22.09.2022

Ochranné funkční roušky

Pro děti s kožními problémy a citlivou pokožkou byly vyvinuty s odborníky z oblasti medicíny -  dermatologie a textilu ochranné funkční roušky s permanentní antibakteriální a antivirovou účinností. Hlavní přínosy multifunkčních ústní roušky pro děti s kožními problémy přináší aplikace funkčních textilních materiálů, které mají nedráždivé účinky a prodyšnost odpovídající fyziologii dětí.

Materiály mají dobré užitné vlastnosti s možností snadné údržby a dezinfekce. Alternativní řešení v podobě sofistikovaného nákrčníku zajišťuje atraktivní design multifunkční roušky pro snížení estetického, sociálního a psychologického dopadu na postižené děti s kožním onemocněním. Funkční tunelový nákrčník představuje účelné ergonomické řešení a univerzální velikost. Účelný tvar umožňuje, že se materiál bezprostředně nedotýká kůže na obličeji a nedochází ke tření. V případě kožních problémů omezuje podráždění a vyvolání alergie.

Pro ochranu proti viru COVID-19 je možné dle typu použitého filtru docílit ochrany proti viru Třídy II dle normy EN 14683 s použitím nanofiltru ochrany třídy FFP2 dle normy EN 149.

Why to choose us? 
CLEVERTEX development
We do not get behind. We are working on new research projects. Thanks to high know-how we are able to create unique textile materials.
CLEVERTEX quality
Functional textile materials require high quality manufacture. We apply well proved manufacturing process, certification and practical verification tests.
CLEVERTEX solution
Our will to anticipate new requirements is an important aspect of our work. We are ready to be the partner for unconventional and interesting textile solutions.