Do you need any help? +420 601 096 260; +420 603 419 775

22.05.2017

Nový sortiment CleverTex

Již brzy si na našem e-shopu budete moci zakoupit naše nové vysoce funkční termoprádlo CleverTex té nejvyšší kvality.

A na co se můžete těšit?

1. Termoregulační funkční prádlo kombinující nejjemnější 100% ovčí vlnu MERINO, která dokáže chladit i hřát, je skvěle prodyšná a potlačuje růst bakterií. Spolu s inovativním materiálem Porexilem ®Thermocool a Tencelem® C zajišťují vyjímečný pocit hebkosti a termoregulační komfort. Funkční prádlo je vhodné pro outdoorové aktivity.

2. Termoizolační funkční prádlo vyrobené z vysoce kvalitních vláken 100% přírodního původu – celulózové vlákno VILOFT®, které je vyvinuto s cílem zajistit maximální tepelný komfort s vysokou prodyšností. Speciální plochý průřez vlákna tvoří „vzduchové kapsy“ zajišťující vynikající tepelnou izolaci, rychlí přenos vlhkosti a prodyšnost, což vytváří příjemný pocit a chrání pokožku před chladem.

3. Multifunkční termotriko je svou konstrukcí a funkčností vyjímečný produkt pro tepelnou ochranu zad. Kombinací dvou inovativních materiálů je zajištěn dokonalý fyziologický komfort. Materiál Tencel® C je velmi příznivý k pokožce a má antibakteriální účinky. Dutá speciálně profilovaná vlákna Porexil® Thermoccool zajišťují termoregulaci a transport vlhkosti. Jedinečnost tvoří design s plochými švy.

Why to choose us? 
CLEVERTEX development
We do not get behind. We are working on new research projects. Thanks to high know-how we are able to create unique textile materials.
CLEVERTEX quality
Functional textile materials require high quality manufacture. We apply well proved manufacturing process, certification and practical verification tests.
CLEVERTEX solution
Our will to anticipate new requirements is an important aspect of our work. We are ready to be the partner for unconventional and interesting textile solutions.